Sütemény Blog: 2013. november

Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 3714 fő
  • Képek - 1473 db
  • Videók - 84 db
  • Blogbejegyzések - 123 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Sütiimádók klubja vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 3714 fő
  • Képek - 1473 db
  • Videók - 84 db
  • Blogbejegyzések - 123 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Sütiimádók klubja vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 3714 fő
  • Képek - 1473 db
  • Videók - 84 db
  • Blogbejegyzések - 123 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Sütiimádók klubja vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 3714 fő
  • Képek - 1473 db
  • Videók - 84 db
  • Blogbejegyzések - 123 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Sütiimádók klubja vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Sütiimádók klubja hírei - 2013. november

 

Likőrös cukorkák

 

Finomra tört cukorporból tegyünk egy lapos edénybe vagy tepsibe kétujjnyi vastag réteget, és soronként ujjunk hegyével készítsünk bele sorban egyenlő kis mélyedéseket, aztán ezeket a mélyedéseket öntsük tele likőrrel vagy konyakkal. E körül megjegecesedik a cukor egy idő múlva. Ha mindet beitta volna, újból öntögessük tele a kis gödröket, és ekkor az egész tetejére hintsünk legalább egy ujjnyi vastag cukorréteget, hogy a teteje is, illetve körbe jegecezést kapjon, mintegy kemény burkot képezzen.

Tovább 

 

 

Citromos kókuszkarika

 

Hozzávalók:

12 dkg kókuszreszelék,

1 citrom,

7 dkg porcukor,

4 tojássárgája,

25 dkg liszt,

15 dkg puha vaj,

2 ek kristálycukor,

1 tojásfehérje

 

Serpenyőben 10 dkg kókuszreszeléket zsiradék nélkül aranybarnára pirítunk, majd kihűtjük.

A citrom héját lereszeljük, levét kifacsarjuk.

A porcukrot a kókuszreszelékkel, a tojássárgájával, a liszttel, a vajjal, 3 ek citromlével és héjjal összedolgozzuk.

Tovább 

 

 

 

Burgenlandi koszorú

 

Hozzávalók kb. 65 db-hoz:

275 g liszt,

250 g hideg vaj,

50 g porcukor,

3 tojássárgája

A díszítéshez:

3 tojásfehérje,

250 g cukor,

3-4 ek. sárgabarack lekvár,

kevés citromlé

 

Elkészítés: A lisztet elmorzsoljuk a vajjal, majd a porcukorral és a tojássárgájával sima tésztává gyúrjuk az egészet.

Fóliába csomagolva 1 órán át, pihentetjük a hűtőszekrényben.

Azután lisztezett deszkán 2-3 mm vastagra nyújtjuk, és 5,5 cm-es köröket szúrunk ki a tésztából.

Tovább 

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu