Sütemény Blog: 2014. július

Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 3725 fő
  • Képek - 1473 db
  • Videók - 84 db
  • Blogbejegyzések - 123 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Sütiimádók klubja vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 3725 fő
  • Képek - 1473 db
  • Videók - 84 db
  • Blogbejegyzések - 123 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Sütiimádók klubja vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 3725 fő
  • Képek - 1473 db
  • Videók - 84 db
  • Blogbejegyzések - 123 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Sütiimádók klubja vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 3725 fő
  • Képek - 1473 db
  • Videók - 84 db
  • Blogbejegyzések - 123 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Sütiimádók klubja vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Sütiimádók klubja hírei - 2014. július

Joghurt torta


Ha már semmire sincs időm, összekeverek 3 pohár joghurtot vagy kefirt 8 evőkanál cukrot és egy csomag zselatint és felmelegítem. Forralni nem szabad.

Kihülés után belekeverek egy pohár tejszínt és gyümölcsöt, málnát, földiepret, vagy apróra kockázott őszibarakot.

Kivizezett formában öntöm, és hagyom kihülni.

Tetejét még fogyasztás előtt mergszórom gyümölccsel és tejszínhabbal kínálom.

Nagyon kapós, finom, könnyü desszert.

Utolsó hozzászólás

Németh Lajosné Ilse üzente 10 éve

Régi szép idők, amikor 1 pohár tejfel, joghurt, kefir, és a tejszín mindegyik 2 dl-es volt.
Manapság leginkább a 170 grammos felel meg a 2 dl-esnek.

Vásárlásnál én nem azt nézem, hogy melyik a legolcsóbb, hanem melyikben van a legtöbb. Értelemszerű, amelyikben kevesebb van az olcsóbb, de ránézésre a pohár teteje azonos méretű, csak lefelé elkeskenyedik. Így vágják át az embert.

Tovább 

Néhány hasznos információ muffinsütéshez.

 

 

 

 

Tippek-trükkök

 

network.hu

 

Tippek a sütéshez:

·           A sütőt mindig melegítsük elő.

·           Az első 15 percben ne nyissuk ki a sütőt, különben a muffinok összeesnek.

·           Ha marad üres lyuk a formában, töltsük meg vízzel.

·           A muffin akkor van készen, ha a teteje aranybarna, és ha beledugunk egy fogpiszkálót, nem ragad rá a tészta.

Utolsó hozzászólás

Hegedűs Ancika üzente 14 éve

...bocsánat: feltetted!!! - rosszul írtam!

Tovább 

 


Rumos meggykrém-torta.

Hozzávalók:
25 dkg háztartási keksz,
2 tojássárgája,
5 evőkanál cukor,
1 csomag vaníliás cukor,
1 evőkanál rétesliszt,
5 dl tej,
az áztatáshoz 1 dl tej,
0,5 dl rum,
a tetejére rumos meggy.

Elkészítés:
A kekszet a rumos tejben megáztatjuk. A tojássárgájákat a cukorral, liszttel és a vaníliás cukorral kikeverjük, majd a tejjel felöntve, gőz fölött, folyton keverve krémmé főzzük. A kekszet a krémmel rétegezve üvegtálra rakjuk úgy, hogy alulra és felülre keksz kerüljön.

Tovább 

 Jeges legjobb kedvenceink.

10 éve | [Törölt felhasználó] | 1 hozzászólás

 

 

Jeges legjobb kedvenceink

 

Te képes vagy ellenállni a kísértésnek? Vagy néha elcsábulsz a fagyi pultnál? Ne legyen lelkiismeret-furdalásod, ha rendszeresen sportolsz, élvezd nyugodtan a hűsítő desszertet. De hogy mit is kell tudni a fagyiról, elolvashatod két gombóc elfogyasztása közben.

 

Egy kis fagylalttörténelem

 

Érdekesség

 

 Bár több száz ízű fagyi létezik, a legtöbbet a vaníliából adnak el a világon, mert az a legkedveltebb íz.

Utolsó hozzászólás

Bihari Katalin üzente 14 éve

Messze van meg a nyar de nagyon szeppen koszonjuk a reszletes tajekoztatast a fagyirol.Nem is gondoltam hogy ennyi minden van amit meg nem hallottam a fagyirol.Szerintem ettol mindenki elcsabul es biztosan sokan kifogjak probalni en biztosan.

Tovább 



Meggyes gesztenyetorta.

Hozzávalók: 30 dkg háztartási keksz, 1/2 kg gesztenyemassza, 20 dkg vaj, 5 dkg porcukor, tej, 2-3 evőkanál rum, meggybefőtt, csokoládémáz, tejszínhab.
A darált háztartási kekszet összegyúrjuk 10 dkg puha vajjal és a porcukorral, és kibéleljük vele egy kerek tortaforma alját úgy, hogy pereme is legyen. A gesztenyemasszát habosra keverjük 10 dkg puha vajjal, a rummal meg annyi tejszínnel vagy tejjel, hogy lágy krémet kapjunk. A tortaformába simítjuk, tetejére meggybefőttszemeket teszünk, és egy kicsit a masszába nyomjuk.

Tovább 

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu