Sütemény Blog: 2015. július

Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 3714 fő
  • Képek - 1473 db
  • Videók - 84 db
  • Blogbejegyzések - 123 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Sütiimádók klubja vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 3714 fő
  • Képek - 1473 db
  • Videók - 84 db
  • Blogbejegyzések - 123 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Sütiimádók klubja vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 3714 fő
  • Képek - 1473 db
  • Videók - 84 db
  • Blogbejegyzések - 123 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Sütiimádók klubja vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 3714 fő
  • Képek - 1473 db
  • Videók - 84 db
  • Blogbejegyzések - 123 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Sütiimádók klubja vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Sütiimádók klubja hírei - 2015. július

 Túrórudolf.

2 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

***Túrórudolf. ***


Hozzávalók tésztához: 

·  30 dkg liszt,

·  15 dkg margarin,

·  1 tojássárgája,

·  1 evőkanál cukor,

·  2 evőkanál kakaó,

·  késhegynyi szódabikarbóna,

·  1 dl tejföl.

Töltelékhez:

·  10 dkg mazsola,

·  50 dkg túró,

·  20 dkg cukor,

·  4 tojás,

·  3-4 evőkanál búzadara,

·  vaníliás cukor,

·  reszelt citromhéj.

Csoki mázhoz:

·  20 dkg porcukor,

·  3 evőkanál kakaó,

·  5 dkg vaj,

·  3 evőkanál forró víz.

Tovább 

 

 

Bounty szelet

 

Hozzávalók:

30 dkg liszt

25 dkg margarin

30 dkg porcukor

8 egész tojás

1 cs. Sütőpor

1 cs. vaníliás cukor

citromhéj

1 cs. vanília ízű nem főzős pudingpor

kakaópor

4 dl tej

kókuszreszelék

 

Elkészítjük a főzés nélküli pudingport 4 dl tejjel.

 

A margarint gépi habverővel simára keverjük a porcukorral, egyesével hozzáadjuk az egész tojásokat, majd a van. cukrot és a reszelt citromhéjat. A sütőport a liszttel elkeverjük.

Tovább 

 

 

 

Hatlapos

 

Tészta:

60 dkg liszt

10 dkg zsír vagy margarin

12 dkg porcukor

1 szalalkáli

2 tojás

annyi tej amennyit felvesz ( kb. 4 dl )

 

Krém:

4 cs. vanília pudingpor

kakaópor

1.70 l tej

ízlés szerint cukor

1 vaníliás cukor

 

Elkészítés:

A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, 6 egyforma részre elosztjuk és nagyon vékonyra kinyújtjuk.

A lapokat villával megszurkáljuk, hogy a tészta ne hólyagosodjon fel.

Sütőpapíron, 180 fokon pár perc alatt megsütjük.

Tovább 

 

 

Gesztenyés tekercs

 

A tésztához:

 

25 dkg darált keksz

18 dkg margarin

10 dkg porcukor

0.5 dl rum

1 evőkanál kókuszreszelék

2 kiskanál kakaópor

 

A krémhez:

25 dkg gesztenyemassza

12 dkg margarin

10 dkg porcukor

1-2 kiskanál rum

 

kb. 10 dkg csokoládé a bevonáshoz.

 

Elkészítés: A kekszet a margarinnal, a cukorral, a rummal, a kókuszreszelékkel és a kakaóval összedolgozzuk. Akkor jó mikor a cukor elolvadt benne, szinte össze kell gyúrni.

Tovább 

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu