Sütemény: blog

Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 3726 fő
  • Képek - 1473 db
  • Videók - 84 db
  • Blogbejegyzések - 123 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Sütiimádók klubja vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 3726 fő
  • Képek - 1473 db
  • Videók - 84 db
  • Blogbejegyzések - 123 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Sütiimádók klubja vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 3726 fő
  • Képek - 1473 db
  • Videók - 84 db
  • Blogbejegyzések - 123 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Sütiimádók klubja vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 3726 fő
  • Képek - 1473 db
  • Videók - 84 db
  • Blogbejegyzések - 123 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Sütiimádók klubja vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Sütiimádók klubja hírei

 Somlói torta

11 éve | [Törölt felhasználó] | 2 hozzászólás

Zgtb4U yqifgrftymzc, [url=http://pteqwwsmcwmm.com/]pteqwwsmcwmm[/url], [link=http://zqremjqkjqvt.com/]zqremjqkjqvt[/link], http://owcjhekbdobw.com/

Utolsó hozzászólás

Madarász Lajosné Éva üzente 10 éve

Hát aki ügyes, le a kalappal, én már attól elfáradtam,hogy elolvastam. Gratulálok Isteni
lehet.

 Hit és Magyarság

11 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

Szeleczky Zita élete és művészete (előadással egybekötött könyvbemutató).

2014. március 27. csütörtök 18 órától

network.hu

Feladatunk a mai, példaképek nélküli világban magyar múltunk feltárása és kiemelkedő egyéniségeinek felmutatása, hiszen "amely nemzet nem ismeri, és nem tiszteli a múltját, annak nincs jövője".

 

A magyarság megmaradásának egyik kulcsa mindig az volt, hogy íróink, költőink, előadóművészeink nyíltan sors-közösséget vállaltak a nemzettel.

Tovább 

 

Almás lepény.

 

Hozzávalók:

20-25 dkg liszt,

1 cs. sütőpor,

2 dl tej,

2 tojás,

5 dkg vaj (vagy margarin),

1 evőkanál porcukor,

3 db savanykás alma,

1 teáskanál őrölt fahéj,

1 citrom leve,

1 mokkáskanál reszelt citromhéj,

1 mokkáskanál só;

a tálaláshoz baracklekvár,

a tepsi kikenéséhez vaj és liszt.

 

Mély tálban habosra felverjük a tojásokat, majd hozzáöntjük a tejet, a porcukrot és a fűszereket.

Utolsó hozzászólás

Valacsai Andrásné Ildikó üzente 11 éve

Finom lehet! Én ezt igazi fekete szilvalekvárral ismerem.

Tovább 

Két új bemutatóval várja Önöket a "Pécsi Nemzeti Színház"

Bolha a fülbe  
bemutató: 2014. január 31. 19.00 Nagyszínház

Georges Feydeau művét, a vígjátékirodalom egyik legkiemelkedőbb darabját Méhes László viszi színpadra a Pécsi Nemzeti Színházban Köles Ferenccel a főszerepben. (Képünkön Köles Ferenc a 39 lépcsőfokban bolondozik éppen.)

network.hu


A féltékenyen lövöldöző spanyol ügyfél, a beszédhibás unokaöcs, a verekedős angol vendég, és a Gavallér Gúnár szálloda tévelygő alkalmazottainak leírhatatlan kavarodásában kétszázszor nyílnak és csukódnak az ajtók, mindenki észvesztve nyomoz és menekül.

Tovább 

 Mini Schramli farsang nyitó bulija

11 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

 

network.hu

 

 

 

*

 

 

 

 

network.hu

 

 

*

 

 

 

 

Utolsó hozzászólás

szekér mária üzente 11 éve

További sok sikert kivánok!

 

Likőrös cukorkák

 

Finomra tört cukorporból tegyünk egy lapos edénybe vagy tepsibe kétujjnyi vastag réteget, és soronként ujjunk hegyével készítsünk bele sorban egyenlő kis mélyedéseket, aztán ezeket a mélyedéseket öntsük tele likőrrel vagy konyakkal. E körül megjegecesedik a cukor egy idő múlva. Ha mindet beitta volna, újból öntögessük tele a kis gödröket, és ekkor az egész tetejére hintsünk legalább egy ujjnyi vastag cukorréteget, hogy a teteje is, illetve körbe jegecezést kapjon, mintegy kemény burkot képezzen.

Tovább 

 

 

Citromos kókuszkarika

 

Hozzávalók:

12 dkg kókuszreszelék,

1 citrom,

7 dkg porcukor,

4 tojássárgája,

25 dkg liszt,

15 dkg puha vaj,

2 ek kristálycukor,

1 tojásfehérje

 

Serpenyőben 10 dkg kókuszreszeléket zsiradék nélkül aranybarnára pirítunk, majd kihűtjük.

A citrom héját lereszeljük, levét kifacsarjuk.

A porcukrot a kókuszreszelékkel, a tojássárgájával, a liszttel, a vajjal, 3 ek citromlével és héjjal összedolgozzuk.

Tovább 

 

 

Burgenlandi koszorú

 

Hozzávalók kb. 65 db-hoz:

275 g liszt,

250 g hideg vaj,

50 g porcukor,

3 tojássárgája

A díszítéshez:

3 tojásfehérje,

250 g cukor,

3-4 ek. sárgabarack lekvár,

kevés citromlé

 

Elkészítés: A lisztet elmorzsoljuk a vajjal, majd a porcukorral és a tojássárgájával sima tésztává gyúrjuk az egészet.

Fóliába csomagolva 1 órán át, pihentetjük a hűtőszekrényben.

Azután lisztezett deszkán 2-3 mm vastagra nyújtjuk, és 5,5 cm-es köröket szúrunk ki a tésztából.

Tovább 

 Frissebb bejegyzések

Régebbi bejegyzések 

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu