Sütemény: blog

Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 3726 fő
  • Képek - 1473 db
  • Videók - 84 db
  • Blogbejegyzések - 123 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Sütiimádók klubja vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 3726 fő
  • Képek - 1473 db
  • Videók - 84 db
  • Blogbejegyzések - 123 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Sütiimádók klubja vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 3726 fő
  • Képek - 1473 db
  • Videók - 84 db
  • Blogbejegyzések - 123 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Sütiimádók klubja vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 3726 fő
  • Képek - 1473 db
  • Videók - 84 db
  • Blogbejegyzések - 123 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Sütiimádók klubja vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Sütiimádók klubja hírei

 Néhány piskóta recept.

11 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

Piskóta.

 

6 tojás sárgáját 6 evőkanál porcukorral habosra keverünk. Adunk hozzá 6 púpos evőkanál lisztet, és a 6 tojás kemény habbá vert fehérjét. A habbal már óvatosan keverjük, hogy ne törjük nagyon össze.

Kikent, lisztezett formába öntjük. 180 fokra előmelegitett sütőbe toljuk. Tűpróbáig sütjük.

Tűpróba = kötőtűt beleszúrjuk a tésztába, ha már nem ragad rá semmi akkor jó, kivehetjük a sütőből.

 

Diós, mogyorós piskótánál a liszt kétharmada helyett teszünk darált diót vagy mogyorót.

Tovább 

 

network.hu

Meggyes daralepény.

 

3 dl tejbe 7 dkg darát belefőzünk, jó sűrűre, majd hűlni hagyjuk. 6 dkg vaj, csipet só, 6 dkg cukor, 2 tojássárgájával habosra keverjük, a kihűlt darához keverjük, adunk hozzá 5 dkg darált mandulát, 1 csomag vaníliás cukrot, fél liter meggyet, 2 tojás habját. Kikent formában, 180 C fokon megsütjük.

 

 

Meggy lepény.

 

18 dkg cukor, 6 tojássárgája, 1 citrom reszelt héja, késhegynyi őrölt fahéj, kevés tört szegfűszeg, habosra keverjük, hozzáadunk 8 dkg zsemlemorzsát és 6 tojás habját.

Tovább 

 

 Almás pite

11 éve | [Törölt felhasználó] | 2 hozzászólás


Almás pite

 

 

network.hu


Hozzávalók:

  • 50 dkg liszt (rétesliszt)

  • 25 dkg ráma

  • 1 pohár tejföl

  • 1 csomag sütőpor

  • 1 kg jonatán alma

  • 15 dkg cukor

  • 5 dkg dió

  • 5 dkg zsemlemorzsa

  • 0,5 dl tej

  • 0,5 csomag fahéj

  • pici só


A lisztet és a margarint elmorzsoljuk, majd hozzáadjuk a tejfölt, a sütőport, a tejet és a tésztát kevés cukorral és sóval összedolgozzuk.

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Ebbe a tésztába nem kell tojás.

"Ahány ház annyi recept"

Nagymama kézzel írt receptes könyvéből van a recept. Nem halt ki a család, hogy a nagyi így csinálta. :-)))

Tovább 

 Cornflakes konfekt - Mézes cukorkák

11 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

 

Cornflakes konfekt

 

Hozzávalók:

25 deka étcsokoládé,

25 deka tejcsokoládé,

15 deka cornflakes (kukoricapehely),

pici, egy centi átmérőjű mignonos papirkák.

 

A csokoládét fel kell olvasztani, a cornflakest összetörni, de nem egészen apróra, és az egészet összekeverni. Kiskanállal egy-egy adagnyi masszát tegyünk a mignonos papírokba, majd tegyük hűtőbe. Kb. 60-70 darab konfekt lesz belőle.

 

 

 

Mézes cukorkák

 

Egy evőkanál mézet 3 evőkanál porcukorral, egy citrom levével és lereszelt héjával, néhány finomra tört szegfűszeggel és késhegynyi tört fahéjjal tegyünk a tűzhelyre.

Tovább 

 Diós golyócskák - Csokoládébomba

11 éve | [Törölt felhasználó] | 1 hozzászólás

 

 

Diós golyócskák

 

Tizennégy deka cukrot és 14 deka diót vagy mandulát vegyítsünk össze, és egy tojás fehérjének keményre vert habjával kavarjuk össze. Aztán formáljunk belőle golyócskákat, és egy villa vagy fogvájó segítségével mártogassuk előbb hígabb csokoládémázba, aztán hengergessük meg reszelt csokoládéban és szárítsuk meg.

 

 

 

Csokoládébomba

 

Tíz deka vajat tizenöt deka cukorporral és három tojás sárgájával kavarjunk ki jó habosra, ekkor adjunk hozzá húsz deka puhított csokoládét, egy evőkanál finom rumot, két evőkanál kakaót, és ha elég kemény, golyókat formáljunk belőle és csokoládédarába beleforgatva, tegyük kis papírtokokba és így tálaljuk.

Utolsó hozzászólás

Madarász Lajosné Éva üzente 11 éve

Ügyes kis könnyü finomságok Köszi

Tovább 

 

DUNAALMÁSI RÉTESKÉPZŐ BOR-SHOW avagy kalandozás a házi rétes és a zamatos borok világában.

 

 

network.hu

 

Új ajánlat gazdagítja a hazai turizmus kínálatát a Komárom és Esztergom között található kis faluban, Dunaalmáson. Kitalálói és megalkotói a helyi adottságokat felhasználva hoztak létre egy élményekben gazdag programot a Duna-parton, a Dunaalmási Lovarda területén, mely a faluközösségét is bevonva autentikus élményt nyújt a résztvevőknek.

Tovább 

 

KINDER SZELET

(Zsuzsától)

                                                                                                                                                                       

Tésztához:

2 db tojás

15 dkg cukor

1 ek. kakaópor

5 dkg zsír

2 ek. méz

35 dkg liszt

1 kk. szódabikarbóna

Krém:

2 cs.

Utolsó hozzászólás

tóthné bözsike üzente 12 éve

Ez nagyon fincsi a családom is imádja Szép napot!

Tovább 


Válási torta

 

 

network.hu

 

Nyár van, tombol a meleg, virágba borult minden és ezzel azt hiszem teljesen hivatalosan is megkezdődött az esküvői szezon. Szerintem már nem lehet időpontot kapni szeptember végéig a hivatalokban. Na jó lehet, hogy néhány kevésbé népszerűben igen. De akkor is nem egyszerű egy esküvőt rendesen megszervezni, és ha vékony a pénztárcánk akkor különösen nagy művészet az ilyesmi.

De vajon megéri? Mármint rengeteg pénzt költeni az esküvőre.

Utolsó hozzászólás

szekér mária üzente 12 éve

az lenne szép, ha már nem megy az együttélés, egy ilyen tortát eszegetve válnának el. ---sajnos másképp válnak, modortalanok, pedig az együtt eltöltött évek már kitörölhetelenűl része az életüknek.

Tovább 

  • Tészta

    8 tojás
    8 kanál cukor
    1 sütőpor
    4 kanál liszt
    4 kanál ételkeményítő
    2 cs. vaníliás cukor
    2 kanál kakaó

  • Krém

    7,5 dl tej
    3 cs. epres pudingpor
    40 dkg eper
    25 dkg Rama
    20 dkg porcukor

  • Máz

    20 dkg porcukor
    1 citrom leve
    1 kanál málnaszörp
    2 evőkanál olvasztott, hideg Rama

Elkészítés

A tojást a cukorral 20 percig keverjük, hogy sűrű és habos legyen, majd óvatosan belekeverjük a sütőporos, keményítős lisztet.

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Köszi Ilike, fincsi lehet.

Van egy tanácsom azoknak akik meg szeretnék sütni és nincs keményítőjük, lehet helyette vanília pudingport használni, én sok mindent így készítek.

Tovább 

 Pudingos gyümölcstorta

14 éve | [Törölt felhasználó] | 3 hozzászólás

GSS81h esmsbbwlvqnk, [url=http://hazboutmcngl.com/]hazboutmcngl[/url], [link=http://ouagtbxggylq.com/]ouagtbxggylq[/link], http://zrzzcgnlrigz.com/

Utolsó hozzászólás

Németh Béláné Irén üzente 14 éve

Én nagyon régóta így csinálom nagyon finom,az unokáim is nagyon szeretik,
meg az egész család,mindenki édesszájú.Én befőttel is szoktam csinálni,úgy is finom.Irén.

 Frissebb bejegyzések

Régebbi bejegyzések 

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu